sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

KUMMIKÄRMESTÄ

kumikäärmeennahkainen luxus-laukku

sininen laukku, uskokaa tai älkää
Näillä hurmaavilla laukuilla alkaa neljäs blogini. Vuodatus kärähti joskus juhannuksen tietämillä ja ylläpito lupaa sen mahdollisesti toimivan jälleen parin viikon päästä. Harmi vaan, että vietän parhaillaan kesälomaa ja luovuuteni on hurjimmillaan. 

Loman alkuviikot meni ystävän ja sitten sukulaisen kanssa. Mutta nyt mahtuu keittiönpöydälle kone ja kankaat, ja tällaisten kanssa olen puuhastellut. Minulla on Aleksi 13:sta ostettu punainen laukku, josta piirsin suurpiirteiset kaavat. Lukkoja tilasin alkukesästä Karnaluksista ja hyvin meni tilaus, maksoin tilille ja paketti toimitettiin parissa päivässä. Tuollaisia kääntölukkoja en löytänyt mistään Suomesta, tiedä sitten, enkö vain osannut hakea. Toisaalta K:ssa lukot maksoivat pari euroa kipale, kun pieni magneettilukko näkyi oululaisessa kangaskaupassa maksavan kympin. Sininen kangas on jotain silkkipaperimaista teko"nahkaa" Eurokankaasta, valkoinen kumikäärmeennahka myös E:sta. Vuoriksi siniseen lakanakangasta ja valkoiseen ostin kirpparilta jonkin tekokuitupalan. Tein sinisen ensin, enkä ymmärtänyt vahvistaa pohjaa erikseen, kaikkiin kappaleisiin laitoin vain kiinniommeltavaa tukihuopaa (E:sta). Neulepuikkokassiksi se välttää noinkin, mutta valkoiseen ymmärsin kysyä kiinnisilitettävää vahviketta Löytöpalasta. Koru löytyi Glitterin alennuksista. Ihan kivoja pussukoita, mutta kehdanneeko noita ihmisten ilmoilla käyttää.

On ihanaa, kun voi levittää kaikki ompelukset pitkin pöytää ja väkerrellä vaikka aamusta iltaan. Vielä on kaksi viikkoa aikaa puuhailla ja seuraavaksi taitaa syntyä punainen laukku.

1 kommentti:

  1. Voi että olet taitava, miten hienot laukut!!

    Olen lähdössä 15.8 Tallinnaan, saisinkohan houkuteltua matkakumppanin Karnaluksiin, tarvitsisin myös "kassin sankoja", no Kangas- ja Nappi-matkalla 14.9 ainakin sitten käydään viimeistään.

    Harmittavaa vuodatuksen juttu, minulla on kyllä kaikki kuvat tallella mutta takaisin siirtely tuntuu niin suurelta hommalta, ajattelin siirtyä bloggerin puolelle - ei ehkä kaatuile niin helposti. En kamalasti jaksa panostaa tuohon bloggaamiseen, nyt nämä blogatut jutut olen puuhaillut silloin vuodatuksen katkon aikana mutta eiköhän tämä tästä tasaanu ajan myötä.

    Ps. Kiva kun kuulin sinusta!

    VastaaPoista