sunnuntai 12. toukokuuta 2013

NYSSE TULI!!!

Eilen ostin haukisiimaa Taitoshopista ja ruskeaa villalevyä Hailuodon Pariton kuppi-kahvilasta ja tänään se tuli:


Enää ei tarvitse muuta kuin oppia kehräämään.

3 kommenttia:

 1. Ompas kaunis! Onnea uudelle "perheenjäsenelle" nyt ei muuta kuin harjoittelemaan, siitä se lähtee ja vie hirmuista vauhtia mennessään. Kehrätessä aivan ajantaju häviää, kertoo eräs nimimerkillä "YouTubesta ja kirjoista kehräämään opetellut".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin se on varsin kaunis! Kuvassa ei taida erottua kaunis tummansininen väri eikä nuo kulumat kerro muusta kuin oikeasta käytöstä ja elämästä. Eiköhän ensi viikonloppuna tule lähestyttyä...

   Poista
 2. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista