lauantai 11. elokuuta 2012

EI SITTEN

Kun viime syksystä lähtien olen odottanut uutta Porttia, niin totta ihmeessä tajusin eilen sen menevän päällekkäin pakollisen työreisun kanssa. Tietysti samaan syssyyn vielä rästitentti, jonka peruuntuessa pitää maksaa ainakin 50 € ylimääräinen maksu ekstratentusta. Huokaus.Siksi ostin aamuisella mustikkareisulla, ihan kauppatorilta poimin valmiissa laatikossa, myös Taitoshopista sormikaslangat. Takana häämöttää joku iankaikkisen vanha lankalöytö Kontista, Novitan oliko se nyt Karhu-nimistä silkkisekoitetta, uudessa olomuodossaan pallobaskerina. Kaikkein alimpana uusi duffelini, joka on aika kivan tumman petroolin värinen, vaikka Ällöksen kuvassa se oli kyllä heleämpi ja vaaleampi. Turkoosi on niitä värejä, joita aina vain rakastan ja sopinee (nykyään) harmaatukkaiselle siinä missä tummatukallekin.

Vaan kyllä pännii!!!
2 kommenttia:

  1. Pääseeköhän tonne Porttiin ollenkaan mukaan, jos ei ole Raverly-tunnuksia? Mulle ei nimittäin auennut edes tuo linkki. Muuten voisi Portti vaikka kiinnostaakin.

    VastaaPoista
  2. En tiedä, onnistuuko, ainakin ilmoittautumisen tiedot tulevat tuonne Ravelryn puolelle. Ja tiedot pläjähtävät huomisaamuna yhdeksältä. Olin viime vuonna ja oli varsin mahtava kokemus, suosittelen!

    VastaaPoista