lauantai 18. elokuuta 2012

SORMIKKAAT

Sain sormikkaat valmiiksi.
Maija on ihan kiva lanka, vaikka Vuorelman Veto on kyllä pehmeämpää. Väri on reippaamman turkoosi kuin kuvassa. Alla pilkistelee ensi talven harrastus, pääsin vasta varasijalle hopeasavikurssille, mistä mälsääntyneenä ilmoittauduin opettelemaan ranskaa. Voisi silti joku hopeasavilainen peruuttaa, tulisi vaikka savelle allergiseksi tai jotain sellaista. Hankin savea ja polttimen pari vuotta sitten, mutta ei siitä oikein avuin tahdo mitään tulla.

Marsulan yllä lepää tumma pilvi! Nostin Hyytiäisen ja Sulon keittiöön jaloittelemaan ja hokasin, että Hyytiäinen on laihtunut mainittavasti. Punnitsin, ja jäpikkä on lyhyessä ajassa menettänyt painoaan 200 grammaa. Itse asiassa siitä on tullut ronkeli, huutaa ruokaa, vaikka häkki on täynnä porkkanaa, heinää, pellettiä ja tomaattia. Olen viime viikkoina puhunut siitä varsin rumasti juurikin sen määkymisen takia ja nythän se on tietysti minun syytäni! Raukka yrittää varmaan nälkälakolla parantaa elinolojaan ellei sitten ole depiksessään menettänyt elämänhaluaan. Viisas ei hankkisi lemmikkejä, loppu on aina niin surkeaa kestettävää.

1 kommentti:

  1. Tulin vastakommentoimaan, että olen ostanut muistaakseni Anttilasta joskus jotain reumalankaa, olikohan Schachenmayrin valmistamaa. Sitä saattaisi olla Lumoavassa tai Pohjolassa myös. Äidilleni tein siitä lämmittimet.

    VastaaPoista